Bilete de avion ieftine spre Aktau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Aktau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Aktau din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Aktau fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Aktau sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Aktau este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Aktau este deservit de către aeroporturile: Aktau.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Aktau poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Aktau din timp.

Informații generale despre Aktau

Aktau se află în Kazahstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SCO. Populația în Aktau este aproximativ 147443 de rezidenți.

Fusul orar în Aktau: Asia/Aqtau UTC +0500, diferența de timp între Aktau și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.