Bilete de avion ieftine spre Addis Abeba

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Addis Abeba pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Addis Abeba din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Addis Abeba fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Addis Abeba sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Addis Abeba este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Addis Abeba este deservit de către aeroporturile: Addis Ababa Bole International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Addis Abeba poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Addis Abeba din timp.

Informații generale despre Addis Abeba

Addis Abeba se află în Etiopia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ADD. Populația în Addis Abeba este aproximativ 2757729 de rezidenți.

Fusul orar în Addis Abeba: Africa/Addis_Ababa UTC +0300, diferența de timp între Addis Abeba și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.