Bilete de avion ieftine spre Accra

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Accra pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Accra din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Accra fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Accra sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Noiembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Accra este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Accra este deservit de către aeroporturile: Kotoka International. Zborurile directe spre Accra sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Emirates Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Accra poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Accra din timp.

Informații generale despre Accra

Accra se află în Ghana. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ACC. Populația în Accra este aproximativ 1963264 de rezidenți.

Fusul orar în Accra: Africa/Accra UTC +0000, diferența de timp între Accra și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Accra

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Accra: