Bilete de avion ieftine spre Abuja

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Abuja pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Abuja din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Abuja fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Abuja sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Abuja este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Abuja este deservit de către aeroporturile: Nnamdi Azikiwe International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Abuja poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Abuja din timp.

Informații generale despre Abuja

Abuja se află în Nigeria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ABV. Populația în Abuja este aproximativ 590400 de rezidenți.

Fusul orar în Abuja: Africa/Lagos UTC +0100, diferența de timp între Abuja și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.