Bilete de avion ieftine spre Aalesund

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Aalesund pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Aalesund din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Aalesund fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Aalesund sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Aalesund este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Aalesund este deservit de către aeroporturile: Ålesund Airport, Vigra.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Aalesund poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Aalesund din timp.

Informații generale despre Aalesund

Aalesund se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AES. Populația în Aalesund este aproximativ 44096 de rezidenți.

Fusul orar în Aalesund: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Aalesund și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.