Bilete de avion ieftine din Vilnius

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Vilnius pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Vilnius spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Vilnius fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Vilnius sunt cele mai solicitate în lunile August, Iulie și Iunie. Cererea cea mai mică la zboruri din Vilnius este în Mai, Noiembrie și Ianuarie.

Orașul Vilnius este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Vilnius. Zborurile directe din Vilnius sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Baltic.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Vilnius poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Vilnius din timp.

Informații generale despre Vilnius

Vilnius se află în Lituania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - VNO. Populația în Vilnius este aproximativ 542366 de rezidenți.

Fusul orar în Vilnius: Europe/Vilnius UTC +0300, diferența de timp între Vilnius și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Vilnius

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Vilnius: