Bilete de avion ieftine din Pohang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Pohang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Pohang spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Pohang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Pohang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Pohang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pohang este deservit de către aeroporturile: Pohang.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Pohang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Pohang din timp.

Informații generale despre Pohang

Pohang se află în Corea De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KPO. Populația în Pohang este aproximativ 500000 de rezidenți.

Fusul orar în Pohang: Asia/Seoul UTC +0900, diferența de timp între Pohang și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.