Bilete de avion ieftine din Palmerston

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Palmerston pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Palmerston spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Palmerston fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Palmerston sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Palmerston este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Palmerston este deservit de către aeroporturile: Palmerston North.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Palmerston poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Palmerston din timp.

Informații generale despre Palmerston

Palmerston se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PMR. Populația în Palmerston este aproximativ 75996 de rezidenți.

Fusul orar în Palmerston: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Palmerston și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.