Bilete de avion ieftine din Mauritius

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Mauritius pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Mauritius spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Mauritius fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Mauritius sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Mauritius este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Mauritius este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Zborurile directe din Mauritius sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Mauritius.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Mauritius poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Mauritius din timp.

Informații generale despre Mauritius

Mauritius se află în Mauritius. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MRU. Populația în Mauritius este aproximativ 1263 de rezidenți.

Fusul orar în Mauritius: Indian/Mauritius UTC +0400, diferența de timp între Mauritius și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Mauritius

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Mauritius: