Bilete de avion ieftine din Lugansk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Lugansk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Lugansk spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Lugansk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Lugansk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Lugansk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lugansk este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Lugansk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Lugansk din timp.

Informații generale despre Lugansk

Lugansk se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - VSG. Populația în Lugansk este aproximativ 452000 de rezidenți.

Fusul orar în Lugansk: Europe/Zaporozhye UTC +0300, diferența de timp între Lugansk și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.