Bilete de avion ieftine din Kuala Lumpur

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Kuala Lumpur pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Kuala Lumpur spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Kuala Lumpur fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Kuala Lumpur sunt cele mai solicitate în lunile Iulie, Iunie și Septembrie. Cererea cea mai mică la zboruri din Kuala Lumpur este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kuala Lumpur este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional din Kuala Lumpur, Sultan Abdul Aziz Shah. Zborurile directe din Kuala Lumpur sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Malaysia Airline.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Kuala Lumpur poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Kuala Lumpur din timp.

Informații generale despre Kuala Lumpur

Kuala Lumpur se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KUL. Populația în Kuala Lumpur este aproximativ 1453975 de rezidenți.

Fusul orar în Kuala Lumpur: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Kuala Lumpur și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Kuala Lumpur

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Kuala Lumpur: