Bilete de avion ieftine din Kaunas

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Kaunas pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Kaunas spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Kaunas fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Kaunas sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Mai și Iulie. Cererea cea mai mică la zboruri din Kaunas este în August, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kaunas este deservit de către aeroporturile: Kaunas. Zborurile directe din Kaunas sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Kaunas poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Kaunas din timp.

Informații generale despre Kaunas

Kaunas se află în Lituania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KUN. Populația în Kaunas este aproximativ 374643 de rezidenți.

Fusul orar în Kaunas: Europe/Vilnius UTC +0300, diferența de timp între Kaunas și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Kaunas

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Kaunas: