Bilete de avion ieftine din Jersey

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Jersey pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Jersey spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Jersey fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Jersey sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Jersey este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jersey este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Jersey.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Jersey poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Jersey din timp.

Informații generale despre Jersey

Jersey se află în Regatul Unit. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JER. Populația în Jersey este aproximativ 28000 de rezidenți.

Fusul orar în Jersey: Europe/Jersey UTC +0100, diferența de timp între Jersey și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.