Bilete de avion ieftine din Frankfurt

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Frankfurt pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Frankfurt spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Frankfurt fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Frankfurt sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Iulie și August. Cererea cea mai mică la zboruri din Frankfurt este în Septembrie, Mai și Octombrie.

Orașul Frankfurt este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Frankfurt, Aeroportul Frankfurt-Hahn. Zborurile directe din Frankfurt sunt deservite de 38 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Lufthansa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Frankfurt poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Frankfurt din timp.

Informații generale despre Frankfurt

Frankfurt se află în Germania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FRA. Populația în Frankfurt este aproximativ 650000 de rezidenți.

Fusul orar în Frankfurt: Europe/Berlin UTC +0200, diferența de timp între Frankfurt și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Frankfurt

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Frankfurt: