Bilete de avion ieftine din Doha

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Doha pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Doha spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Doha fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Doha sunt cele mai solicitate în lunile Mai, Iunie și Septembrie. Cererea cea mai mică la zboruri din Doha este în Iulie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Doha este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Hamad. Zborurile directe din Doha sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Qatar Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Doha poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Doha din timp.

Informații generale despre Doha

Doha se află în Qatar. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DOH. Populația în Doha este aproximativ 344939 de rezidenți.

Fusul orar în Doha: Asia/Qatar UTC +0300, diferența de timp între Doha și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Doha

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Doha: