Bilete de avion ieftine din Dhaka

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Dhaka pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Dhaka spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Dhaka fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Dhaka sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Dhaka este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Dhaka este deservit de către aeroporturile: Shahjalal International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Dhaka poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Dhaka din timp.

Informații generale despre Dhaka

Dhaka se află în Bangladesh. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DAC. Populația în Dhaka este aproximativ 10356500 de rezidenți.

Fusul orar în Dhaka: Asia/Dhaka UTC +0600, diferența de timp între Dhaka și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.