Bilete de avion din Chisinau către Istanbul

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Pentru a cumpăra bilete de avion spre Istanbul din Chisinau, alegeți datele necesare în cîmpul de căutare. Sistemul „Zbor.md” va selecta variantele posibile de zbor, făcînd selecția biletelor avia nu doar după prețurile standard, ci și în baza diverselor promoții și oferte speciale ale numeroase companii aeriene pentru anii 2019 și 2020. Mai jos Vă puteți informa mai detaliat despre zborul Chisinau → Istanbul, iar despre direcția inversă pe pagina Istanbul → Chisinau.

Cea mai mare cerere la bilete de avion din Chisinau spre Istanbul este în aprilie, iunie, mai; iar cea mai mică cerere este în septembrie, februarie, noiembrie. Pentru a afla prețul biletelor pe fiecare lună, folosiți diagrama dinamicii prețurilor.

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Chisinau către Istanbul

În dependență de sezon și numărul de călători, prețurile la bilete de avion din Chisinau spre Istanbul se modifică în permanență, dar la noi puteți găsi cea mai ieftină ofertă pentru această cursă. Dinamica prețurilor este următoarea - ca să puteți obține cel mai mic preț, este necesar să procurați biletele cu 2 luni înaintea zborului, deoarece în următoarele luni prețul acestora se va majora.

clock

Cel mai rapid zbor

Cel mai rapid zbor din Chisinau către Istanbul găsit de utilizatorii site-ului nostru în ultimele 48 ore: bilet de la compania aeriană Turkish Airlines cu zbor din 2020-12-07 și durata călătoriei de 1 oră 40 min.

money

Cel mai ieftin zbor

Cel mai ieftin bilet de avion din Chisinau către Istanbul găsit de utilizatorii site-ului nostru în ultimele 48 ore: bilet de la compania aeriană Tarom cu zbor din 2020-12-07 și prețul de 99.8 EUR.

Distanța din orașul Chisinau pînă în orașul Istanbul constitue: 658563 metri ( 659 kilometri sau 409 mile ).
Chisinau
min 7 °C
max 21 °C
24/10/20
Istanbul
min 16 °C
max 23 °C
24/10/20
Prognoza meteo pentru următoarele 5 zile în Chisinau
min 7 °C
max 21 °C
24/10/20
min 14 °C
max 19 °C
25/10/20
min 13 °C
max 21 °C
26/10/20
min 13 °C
max 21 °C
27/10/20
min 12 °C
max 19 °C
28/10/20
Prognoza meteo pentru următoarele 5 zile în Istanbul
min 16 °C
max 23 °C
24/10/20
min 20 °C
max 25 °C
25/10/20
min 20 °C
max 22 °C
26/10/20
min 19 °C
max 23 °C
27/10/20
min 19 °C
max 22 °C
28/10/20

De ce să optați pentru a face o rezervare pe ZBOR.MD?

clock

Sutem o echipă de profesioniști și misiunea noastră este să ne dedicăm integral clienţilor noştri. Ne concentrăm pe îmbunătățirea serviciilor și satisfacerea maximă a nevoilor și cerințelor Dumneavoastră.

money

Prețurile afișate pe site sunt reale, doarece sistemul de rezervare - zbor.md este conectat la sistemele mondiale de distribuție a datelor, ceea ce ne permite să vedem și monitorizăm în timp real prețurile la orice companie aeriană.

clock

Instrumentele de filtrare a informației despre zboruri vă permit să alegi cea mai convenabilă cursă. Zbor.md - este un instrument simplu, comod şi modern de căutare şi procurare a biletelor de avion online.

money

Pe zbor.md găsești bilete de avion absolut la orice companie aeriană, fie ce oferă curse regulate, sau care oferă curse lowcost. La noi găsiți bilete de avion spre orice destinație din lume.

clock

Zbor.md funcționează 24/7. Puteți achiziționa bilete de avion la orice ora vă este comod, fără a fi necesar de a vă deplasa la o agenție, comod, simplu și rapid. Site-ul nostru vă punem la dispoziție 6 metode de plată.

money

Am pus la punct un program de loializare, care vă permite să acumulați puncte pentru fiecare bilet cumpărat. Aceste puncte înseamnă reduceri semnificative pe care le poți aplica la viitoarelor bilete sau servicii de cazare achiziționate!

clock

Doar pe zbor.md găsiți informația integrală despre cursa selectată: escale, tipuri de escală, durata escalelor, bagaje, ratingul zborului și a companiei aeriene ce efectuează cursa, termenii și condițiile de utilizare și multe alte informații utile.

money

Serviciu de informare a clienților cu noile oferte și reduceri. Noi avem grijă de pasageri de la selectarea rutei până la sfârșitul călătoriei, asigurândule servicii de calitate și impresii pozitive.

Cum căutați și procurați bilete de avion din Chisinau către Istanbul?

 • Aflați care bilete sînt disponibile – indicați datele deplasării și faceți click pe «Găsește bilete»
  Zbor.md va verifica disponibilitatea și prețul biletelor Chisinau - Istanbul la agențiile de încredere
 • Plata pentru biletele de avion o puteti face prin diverse modalitati de plata.
  Vă oferim 6 modalități de plată: în numerar, card bancar, prin transfer bancar, depunere la bancă, terminale de plată sau Poșta Moldovei .
 • Biletul electronic va ajunge în 15 minute pe e-mailul Dvs.
  Puteți fi siguri că cumpărați biletele la cel mai mic preț posibil, întrucît noi am comparat prețurile între cele mai mari internet-agenții

3 motive să căutați și procurați bilete de avion din Chisinau către Istanbul pe zbor.md

 • rapid
  Să faci o rezervare durează în mediu 3 minute: Selectezi destinația, alegi opțiunea potrivită și modalitatea de plată.
 • comod
  Îți rezervi bilet din confortul casei tale, fără a fi nevoit să te deplasezi la o agenție de turism și să aștepți la coadă.
 • accesibil
  Rezervi bilet de la calculator sau de la telefonul mobil și primești imediat confirmarea pe email 24/7.