Bilete de avion din Chisinau către Craiova

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Chisinau spre Craiova pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Pentru a cumpăra bilete de avion spre Craiova din Chisinau, alegeți datele necesare în cîmpul de căutare. Sistemul „Zbor.md” va selecta variantele posibile de zbor, făcînd selecția biletelor avia nu doar după prețurile standard, ci și în baza diverselor promoții și oferte speciale ale numeroase companii aeriene pentru anii 2018 și 2019. Mai jos Vă puteți informa mai detaliat despre zborul Chisinau → Craiova, iar despre direcția inversă pe pagina Craiova → Chisinau.

Cea mai mare cerere la bilete de avion din Chisinau spre Craiova este în aprilie, iunie, mai; iar cea mai mică cerere este în septembrie, februarie, noiembrie. Pentru a afla prețul biletelor pe fiecare lună, folosiți diagrama dinamicii prețurilor.

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Chisinau către Craiova

În dependență de sezon și numărul de călători, prețurile la bilete de avion din Chisinau spre Craiova se modifică în permanență, dar la noi puteți găsi cea mai ieftină ofertă pentru această cursă. Dinamica prețurilor este următoarea - ca să puteți obține cel mai mic preț, este necesar să procurați biletele cu 2 luni înaintea zborului, deoarece în următoarele luni prețul acestora se va majora.

clock

Cel mai rapid zbor

Cel mai rapid zbor din Chisinau către Craiova găsit de utilizatorii site-ului nostru în ultimele 48 ore: bilet de la compania aeriană Austrian Airlines cu zbor din 2019-11-17 și durata călătoriei de 8 ore 25 min.

money

Cel mai ieftin zbor

Cel mai ieftin bilet de avion din Chisinau către Craiova găsit de utilizatorii site-ului nostru în ultimele 48 ore: bilet de la compania aeriană Wizz Air cu zbor din 2019-10-17 și prețul de 102 EUR.

Distanța din orașul Chisinau pînă în orașul Craiova constitue: 487677 metri ( 488 kilometri sau 303 mile ).
Chisinau
min 5 °C
max 17 °C
21/09/19
Craiova
min 11 °C
max 13 °C
20/09/19
Prognoza meteo pentru următoarele 5 zile în Chisinau
min 5 °C
max 17 °C
21/09/19
min 8 °C
max 23 °C
22/09/19
min 11 °C
max 25 °C
23/09/19
min 12 °C
max 19 °C
24/09/19
min 13 °C
max 20 °C
25/09/19
Prognoza meteo pentru următoarele 5 zile în Craiova
min 11 °C
max 13 °C
20/09/19
min 7 °C
max 22 °C
21/09/19
min 8 °C
max 25 °C
22/09/19
min 11 °C
max 25 °C
23/09/19
min 13 °C
max 22 °C
24/09/19

De ce să optați pentru a face o rezervare pe ZBOR.MD?

clock

Sutem o echipă de profesioniști și misiunea noastră este să ne dedicăm integral clienţilor noştri. Ne concentrăm pe îmbunătățirea serviciilor și satisfacerea maximă a nevoilor și cerințelor Dumneavoastră.

money

Prețurile afișate pe site sunt reale, doarece sistemul de rezervare - zbor.md este conectat la sistemele mondiale de distribuție a datelor, ceea ce ne permite să vedem și monitorizăm în timp real prețurile la orice companie aeriană.

clock

Instrumentele de filtrare a informației despre zboruri vă permit să alegi cea mai convenabilă cursă. Zbor.md - este un instrument simplu, comod şi modern de căutare şi procurare a biletelor de avion online.

money

Pe zbor.md găsești bilete de avion absolut la orice companie aeriană, fie ce oferă curse regulate, sau care oferă curse lowcost. La noi găsiți bilete de avion spre orice destinație din lume.

clock

Zbor.md funcționează 24/7. Puteți achiziționa bilete de avion la orice ora vă este comod, fără a fi necesar de a vă deplasa la o agenție, comod, simplu și rapid. Site-ul nostru vă punem la dispoziție 6 metode de plată.

money

Am pus la punct un program de loializare, care vă permite să acumulați puncte pentru fiecare bilet cumpărat. Aceste puncte înseamnă reduceri semnificative pe care le poți aplica la viitoarelor bilete sau servicii de cazare achiziționate!

clock

Doar pe zbor.md găsiți informația integrală despre cursa selectată: escale, tipuri de escală, durata escalelor, bagaje, ratingul zborului și a companiei aeriene ce efectuează cursa, termenii și condițiile de utilizare și multe alte informații utile.

money

Serviciu de informare a clienților cu noile oferte și reduceri. Noi avem grijă de pasageri de la selectarea rutei până la sfârșitul călătoriei, asigurândule servicii de calitate și impresii pozitive.

Cum căutați și procurați bilete de avion din Chisinau către Craiova?

 • Aflați care bilete sînt disponibile – indicați datele deplasării și faceți click pe «Găsește bilete»
  Zbor.md va verifica disponibilitatea și prețul biletelor Chisinau - Craiova la agențiile de încredere
 • Plata pentru biletele de avion o puteti face prin diverse modalitati de plata.
  Vă oferim 6 modalități de plată: în numerar, card bancar, prin transfer bancar, depunere la bancă, terminale de plată sau Poșta Moldovei .
 • Biletul electronic va ajunge în 15 minute pe e-mailul Dvs.
  Puteți fi siguri că cumpărați biletele la cel mai mic preț posibil, întrucît noi am comparat prețurile între cele mai mari internet-agenții

3 motive să căutați și procurați bilete de avion din Chisinau către Craiova pe zbor.md

 • rapid
  Să faci o rezervare durează în mediu 3 minute: Selectezi destinația, alegi opțiunea potrivită și modalitatea de plată.
 • comod
  Îți rezervi bilet din confortul casei tale, fără a fi nevoit să te deplasezi la o agenție de turism și să aștepți la coadă.
 • accesibil
  Rezervi bilet de la calculator sau de la telefonul mobil și primești imediat confirmarea pe email 24/7.