Bilete de avion ieftine din Cebu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Cebu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Cebu spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Cebu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Cebu sunt cele mai solicitate în lunile Iulie, Iunie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Cebu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cebu este deservit de către aeroporturile: Mactan–Cebu International. Zborurile directe din Cebu sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Hong Kong Dragon Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Cebu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Cebu din timp.

Informații generale despre Cebu

Cebu se află în Filipine. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CEB. Populația în Cebu este aproximativ 798634 de rezidenți.

Fusul orar în Cebu: Asia/Manila UTC +0800, diferența de timp între Cebu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Cebu

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Cebu: