Bilete de avion ieftine din Alexandria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Alexandria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Alexandria spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Alexandria fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Alexandria sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Octombrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Alexandria este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Alexandria este deservit de către aeroporturile: Borg El Arab. Zborurile directe din Alexandria sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Egyptair.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Alexandria poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Alexandria din timp.

Informații generale despre Alexandria

Alexandria se află în Egipt. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ALY. Populația în Alexandria este aproximativ 3811516 de rezidenți.

Fusul orar în Alexandria: Africa/Cairo UTC +0200, diferența de timp între Alexandria și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Alexandria

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Alexandria: