Bilete de avion ieftine din Aleppo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aleppo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Aleppo spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Aleppo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Aleppo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Aleppo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Aleppo este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Aleppo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Aleppo din timp.

Informații generale despre Aleppo

Aleppo se află în Arabă Siriană Rep. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ALP. Populația în Aleppo este aproximativ 1602264 de rezidenți.

Fusul orar în Aleppo: Asia/Damascus UTC +0300, diferența de timp între Aleppo și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.