Bilete de avion ieftine din Accra

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Accra pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Accra spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Accra fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Accra sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Accra este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Accra este deservit de către aeroporturile: Kotoka International. Zborurile directe din Accra sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Emirates Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Accra poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Accra din timp.

Informații generale despre Accra

Accra se află în Ghana. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ACC. Populația în Accra este aproximativ 1963264 de rezidenți.

Fusul orar în Accra: Africa/Accra UTC +0000, diferența de timp între Accra și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri din Accra: