Bilete de avion ieftine din Abakan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Abakan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Abakan spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Abakan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Abakan sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Abakan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Abakan este deservit de către aeroporturile: Abakan International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Abakan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Abakan din timp.

Informații generale despre Abakan

Abakan se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ABA. Populația în Abakan este aproximativ 120000 de rezidenți.

Fusul orar în Abakan: Asia/Krasnoyarsk UTC +0700, diferența de timp între Abakan și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.