Prețuri la bilete de avion spre Venezuela

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Venezuela pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Venezuela este un stat situat în nordul Americii de Sud, și cuprinde limitele nordice ale Munților Anzi, care depăsesc 5000 de m, câmpia fluviului Orinoco și Podișul Guyanelor, care ajunge pe alocuri la 3000 de m. În urmă cu 1500, populația indiană din Venezuela era contituită din triburile Caribii, Arawak și Otomak, care s-au unit în activitatea de vânat deoarece agricultura era foarte dificilă. Venezuela reprezentat cea mai importantă colonie agrară a Spaniei, cu plantații de cacao, iar mai târziu, de cafea. În 1830, țara a fost declarată republică, iar în 1914 s-a descoperit petrol lângă Maracaibo, ceea ce a schimbat radical economia, în prezent Venezuela fiind al treilea producător în OPEC.

Venezuela atrage un flux mare de vizitatori prin obiective turistice, precum: capitala Caracas - o metropolă modernă, cu obiceiuri culinare fabuloase, o viață culturală vibrantă și o viață de noapte interesantă, precum și o gamă de muzee de talie mondială, Mochima - oferă unul dintre cele mai superbe peisaje tropicale datorită recifelor de corali, a numeroaselor insule mici și a plajelor impresionante, Cascada Angel - cu o cădere neîntreruptă de 979 m, coloniile mari de păsări flamingo roz și ibiși roșii din Parcul Național Morroco, Joropo - dansul național în Venezuela, în care pașii influențați de flamenco sunt acompaniați de harpă, chitară și maracas, Merida – un oraș aflat printre vârfurile înzăpezite ale Anzilor, de unde se pot face drumeții și rafting, orașul colonial Coro - aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Peninsula Paraguana - o destinație importantă pentru surfing, Muntele Roraima - din a cărei priveliște s-a inspirat Sir Arthur Conan Doyle în romanul său “Lumea Pierdută”, Cueva del Guaracharo - cel mai spectaculos sistem de peșteri din Venezuela.

Venezuela este o țară predominant catolică, cu aproximativ 96% din populație urmându-și credința. Printre cele mai cunoscute evenimente anuale sunt Carnavalul, ce include petreceri pe stradă, Festivalul El Hatillo – ce reflectă societatea modernă. Dacă v-a cucerit Venezuela, puteți călători cu una dintre numeroasele companii aeriene ce efectuează zboruri spre aceasta, printre care: Air France, Lufthansa, TAP Portugal, Alitalia, Air Europa.