Prețuri la bilete de avion spre Vanuatu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Vanuatu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Vanuatu – “pământ care s-a ridicat din mare” – denumire ce dovedește importanța pe care băștinașii o acordă pământului, reprezintă un grup de insule exotice, situate în Melanezia, Oceania, în estul Australiei. Republica Vanuatu a fost locuită încă din timpuri străvechi, însă, pentru europeni, istoria locuitorilor insulei a început în 1606, când aceștia au fost descoperiți de către spaniolul Perdo F. de Quiros, care se afla în căutarea celui de-al cincilea continent. Înainte de a-și proclama independența, insulele erau cunoscute sub numele de Noile Hebride, denumire dată de căpitanul James Cook. În secolul al XIX-lea, a început exploatarea băștinașilor de către puterile coloniale. Vanuatu si-a proclamat independența în anul 1980.

Perioada optimă de vizitare a țării o reprezintă iarna australă, lunile mai-octombrie, când clima este caldă și plăcută. Teritoriul insulelor este presărat cu păduri virgine, copaci uriași banyan, pini, arbori de santal, arbori de cocos. Lăsați-vă cuprinși de farmecul insulelor exotice, unde vă puteți bucura de relieful variat, frumoasele plaje, apele cristaline cu recife de corali neatinse de om, clădirile coloniale din Port Vila, Mele Bay – deține o plajă superbă și peisaje subacvatice fascinante: un excelent loc pentru scufundări, Luganville – păstrează clădirile bazei militare înființate aici de Statele Unite ale Americii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În ceea ce privește cultura și tradițiile locuitorilor, aceștia respectă tradiții strămoșești, ceea ce îi ajută să mențină ordinea în triburi, cele mai multe ceremonii implică schimburile de animale – tauri, porci, găini – și dansurile; aici au loc evenimente precum: Festivalul Toka – are loc pe Insula Tanna timp de trei zile, Cursele de Cai Port Vila, Evenimentul Internațional de Golf. Dacă doriți să vizitați insulele, acestea se află la o distanță de două ore cu avionul de Australia, unde puteți zbura cu companiile aeriene British Airways, Qatar Airways.