Prețuri la bilete de avion spre Ungaria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ungaria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată în centrul Europei, Ungaria este țara pe care este situată aproape toată suprafața Câmpiei Panonice. Regatul Ungar care s-a format la începutul secolului XI, a fost una dintre puterile Europei care, în ceea ce privește expansiunea teritorială, a fost la concurență cu Imperiul Bizantin. Consolidarea independenței Ungariei față de Imperiul Otoman s-a sfârșit in secolul XVI, iar mai târziu, în secolul XX, a fost parte a Imperiului Austro-Ungar de care s-a despărțit in 1918. În prezent, Ungaria este membră a Uniunii Europene din mai 2004.

Unul dintre cele mai importante atracții turistice este Parcul Național Hortobágy, înscris pe lista patrimoniului mondial UNESCO ce se află în întinsa Câmpie Panonică. Capitala, Budapesta, este situată pe cursul frumosului fluviu Dunărea, atrăgând prin Clădirea Parlamentului, Citadela și dealul Gellert, Palatul Regal, Bastionul Pescarilor, Biserica Matthias, Opera din Budapesta, Insula Margareta și multe altele. Capitala impresionează atât prin viața culturală și viața de noapte, dar și prin turismul balnear, dispunând de cele mai multe băi termale dintre capitalele europene. Alte obiective turistice pe care le puteți vizita dacă mergeți în Ungaria sunt Palatul Reok din Szeged, Castelul din Eger, Castelul din Esztergom, Fortăreața Sumeg din Heviz, Ruinele Szombathely din Bukfurdo, Moara din Szarvas, Pestera Loczy din Balatonfured sau Baia Termală din Berekfurdo. Lacul Balaton, cel mai întins din Europa, este paradisul iubitorilor de apă, dispunând de numeroase amenajări, constituind una dintre cele mai interesante atracții turistice din Ungaria.

Printre cele mai importante evenimente și festivități anuale care au loc aici se numără Festivalul Internațional de Film “Titanic”, Festivalul Insulei de la Budapesta, Festivalul Vinului la Castelul Buda din Budapesta, Festivalul Septemberfest de la Budapesta, Târgul de Crăciun din Budapesta, Concertul Orchestrei celor 100 de Rromi de la Budapesta.

Ungaria v-a trezit interesul? Printre companiile aeriene care efectuează zboruri aici se numără Tarom, Wizz Air, British Airways, EasyJet, și Wizz Air Ukraine.