Prețuri la bilete de avion spre Uganda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Uganda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Uganda este o țară de dimensiuni mici din Africa de Est, situată între Kenya și Republica Democrată Congo, pe care varietatea peisajelor naturale, biodiversitatea, cultura și viața sălbatică o transformă într-una dintre cele mai frumoase state de pe continentul african. În anul 500 î.Hr, țara a fost populată de vorbitorii limbii Bantu, a fost explorată de comercianții europeni și arabi în 1844, s-a aflat sub influența britanică începând cu 1890, iar în 1962, Uganda a devenit independentă.

Principalele atracții și activități turistice din Uganda sunt: explorarea capitalei Kampala – răspândită pe șapte coline, cu o arhitectură modernă, bulevarde aliniate de copaci, catedrale, moschee și palatele vechiului regat Buganda, Muzeul Uganda și Mormintele Kabaka de pe dealul Kasubi, organizarea unei expediții de alpinism din Kisoro, locul de pornire spre munții Muhavura și Mgahinga, pescuit sportiv în Parcul Național Cascadele Murchison, Rezervația Forestieră Budongo - cea mai mare pădure de mahon din estul Africii, Entebbe - dominat de o grădină botanică veche de un secol și animată de maimuțe și păsări tropicale, Lacul Victoria - creează câteva trasee de rafting renumite în întreaga lume.

Printre festivalurile și evenimentele anuale din Uganda se află Festivalul Nilului – ce are loc la începutul lui august, în localitatea Jinja, și se concentrează pe bogăția și diversitatea culturală a oamenilor ce locuiesc de-a lungul faimosului râu, precum și pe artele tradiționale și cultura întregii lumi, include muzică, teatru, folclor, povești, mâncare, parade și workshop-uri, prezintă o oportunitate de a cunoaște mai multe despre triburile din Uganda. Alte evenimente sunt: Festivalul Internațional Amakula, din Kampala, Festivalul Internațional de Muzică și Arte Bayimba, “Aceasta este Uganda” etc. Companiile aeriene care efectuează curse spre Uganda sunt: Turkish Airlines, British Airways, Brussels Airlines, KLM, Qatar Airways.