Prețuri la bilete de avion spre Ucraina

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ucraina pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Ucraina зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Ucraina, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
thumb thumb thumb

Ucraina este o țară a Europei Orientale care are deschidere către două mări învecinate – Marea Neagră și Marea Azor ce formează granița de sud. În trecut, Ucraina a fost populată de ruși, fiind cel mai mare și mai puternic stat din Europa. Abia în secolele XII-XIII s-a format identitatea ucrainenilor care mai târziu au făcut parte din Marele Ducat al Lituaniei și au fost ocupați parte de polonezi, parte de ruși. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Ucrainei i-a fost cedată Basarabia (care și-a câștigat independența mai târziu) și nordul Bucovinei, însă la scurt timp a fost anexată URSS. Acest stat și-a câștigat independența în 1990. Trecutul Ucrainei stă sub semnul dezastrului de la Cernobîl, cel mai grav accident nuclear din istorie.

Există atâtea stiluri și orașe cu particularități unice în Ucraina, încât turiștii sunt puși în dificultatea de a alege între ele. Traseul turistic începe la capitala statului, Kiev împodobită cu biserici antice și bulevarde largi, ideale pentru plimbare; continuă cu Lviv - un oraș medieval cu elemente de arhitectură poloneză și austriacă împletite spectaculos ce atrag sute de turiști anual; portul Odessa de la Marea Neagră unde se află o fermecătoare comuniune a evreilor, armenilor, nemților, rușilor și grecilor care și-au adus contribuția în zonă de-a lungul secolelor trecute; și, nu în ultimul rând, orașul istoric Izmail de pe malul Dunării. Pe lista celor mai interesante obiective turistice sunt Rezervația naturală Askania-Nova cu Parcul Zoologic, Grădina Dendrologică și Sanctuarul Stepei, Parcul Granite-steppe din zona râului Buh, canionul Dniester, Peșterile de Marmură din Crimea, Catedrala Sfânta Sofia, Grădina Botanică Sofiyivsky, districtul Kiev Pechersk Lavra și ruinele orașului antic Chersonesus Taurica.

Cele mai apreciate festivaluri și evenimente din Ucraina au loc la Kiev și sunt Festivalul de Sculptură în Nisip, Festivalul Muzical de Vară, Festivalul Kraiana Mryi și Festivalul de Tango. La oricare dintre aceste evenimente doriți să ajungeți, puteți călători cu avionul în cursele efectuate de Lufthansa, Alitalia,Turkish Airlinea, LOT, Pegasus Airlines, Aeroflot, Carpatair, Austrian Airlines, Wizz Air Ukraine și Ukraine International.