Prețuri la bilete de avion spre Tuvalu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tuvalu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Tuvalu cuprinde un arhipelag format din 9 atoli, situat în sud-estul Pacificului, și reprezintă una dintre cele mai mici și mai izolate țări din lume. Ca efect al încălzirii globale, toate aceste insule se află în pericol de dispariție din cauza ridicării nivelului apelor mării, insulele fiind joase, nedepășind 5 m deasupra nivelului mării. Tuvalu a fost colonizată în urmă cu 2 000 de ani, de locuitorii din Samoa și Tonga. Principala insula, Funafuti, a fost descoperită de către Arent de Peyster, care a denumit-o Ellice. Numărul băștinașilor a scăzut dramatic în urma sosirii aici a misionarilor, vânătorilor de balene și a comercianților de sclavi. În anul 1978, insulele și-au reluat denumirea de Tuvalu, și și-ai proclamat independența. În prezent, Tuvalu este o monarhie parlamentară în Commonwealth.

Cu o economie în mare măsură independent financiar, țara exportă copra, sâmburele nucii de cocos și sidef. Dacă sunteți interesați de cultura polineziană, trebuie să știți că aceasta se reflectă în arhitectura clădirilor, în obiectele de artizanat și în limbă – Tuvalu - , un dialect polinezian. Societatea este caracterizată prin grupuri familiale unite, cu o puternică etică de împărțire a bunurilor, printr-un sistem de învățământ și de sănătate exemplare în cadrul regiunii.

Principalele atracții ale insulelor sunt reprezentate de plajele cu palmieri, lagune idilice, apa caldă a mării, insulele de corali virgine, casele tradiționale construite din material natural de pe insule, festivalurile polineziene. Infrastructura turistică cuprinde un singur hotel pe insula principală, pensiuni ce oferă o panoramă spre lagune fermecătoare, tot aici găsindu-se si principalul port și aeroportul internațional.