Prețuri la bilete de avion spre Trinidad-Tobago

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Trinidad-Tobago pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Trinidad-Tobago reprezintă un grup de insule din Caraibe, un centru foarte cunoscut pentru ecoturism, teritoriul unui amalgam cultural și una dintre cele mai bogate țări din Caraibe datorită rezervelor considerabile de petrol și gaze naturale. Țara are o istorie plină de invazii și cuceriri, de la momentul în care Cristofor Columb a revendicat Trinidad și Tobago pentru Spania, în 1498, la momentul în care a fost capturată de britanici în 1797, și până la unirea celor două state, Trinidad și Tobago, în 1888, și administrarea acestora ca o singură entitate.

Atracțiile turistice principale ale țării sunt: Caroni - o rezervație naturală mlăștinoasă, unde puteți vedea superba pasăre Ibis, unul dintre simbolurile țării, capitala Port of Spain - înconjurată de dealuri luxuriante, cu zgârie-nori moderni, bazaruri și moschei, cu cele mai vizitate obiective - Colegiul King, Gingerbread House (Casa de Turtă Dulce) și Whitehall, Tobago - o insulă liniștită, cu ape calme și plaje frumoase, printre plaje se numără Pigeon Point, pădurea tropicală din Tobago – declarată sanctuar natural, Peșterile Aripo - cu stalactite și stalagmite, fascinantul lac Pitch, coloniile de păsări colibri - cele mai mici păsări din lume. Activitățile preferate de turiști sunt scufundările, schi nautic, zboruri cu parapanta, navigație, călărie, birdwatching etc.

Trinidad-Tobago este cunoscută ca patria muzicii Calypso, a carnavalului și a dansului limbo, printre cele mai cunoscute festivaluri și evenimente anuale numărându-se Festivalul Muzicii Calypso și Carnavalul Tradițional "Potpurri Show" care, acompaniate de multe dansuri și manifestații artistice, creează o atmosferă plăcuta de sărbătoare. United, American Airlines, British Airways sunt companiile aeriene ce oferă zboruri spre Trinidad-Tobago.