Prețuri la bilete de avion spre Tonga

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tonga pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Tonga, alcătuită din 172 de insule, este o țară extrem de izolată din Oceania. Pentru populația din Regatul Tonga, ziua începe mai devreme decât pentru locuitorii oricărei alte țări, deoarece insulele sunt situate chiar pe linia antemeridiană internațională. “Insulele Prietenoase”, cum au fost numite de englezi, sunt singurul teritoriu din Oceania care nu a devenit niciodată colonie în adevăratul sens al cuvântului. Primii europeni sosiți pe insule au fost olandezii, în secolul al XVII-lea.

Insulele se caracterizează prin atoli, aflorimente vulcanice, recife de corali înălțate, recife subacvatice, relief muntos, peșteri, defilee, păduri tropicale, lagune, vegetație reprezentată de plante cu flori, precum hibiscus, specii endemice de păsări, mamifere celebre, cum sunt vulpile zburătoare. Insulele găzduiesc numeroase atracții turistice: insula principală, Tongatapu – cu peisaje interesante, cuprinde cel mai mare număr de situri arheologice din țară, mormintele piramidale din Mu’a, Stonehenge-ul din Tonga - un monument din secolul al XIII-lea, contruit din blocuri uriașe de piatră ce cântăresc peste 40 de tone, Tonga Wildlife Center Bird Park – înființat pentru protejarea păsărilor locale și a speciilor aflate pe cale de dispariție, Blow Holes sau “Fluierul Căpeteniei” – oferă priveliști impresionante ce nu se găsesc într-o asemenea varietate în nicio altă regiune din lume. Insula Eua atrage amatorii de turism montan și de cățărări, precum și iubitorii plajelor cu nisip alb. Se pot practica sporturi nautice, ca înot sau snorkeling. Cel mai activ vulcan din Tonga este deținut de Insula Tofua. Tot aici se găsesc: un lac imens cu apă dulce și pădurea tropicală virgină, cu ferigi gigantice și păsări exotice. Turiștii mai pot observa balenele migratoare cu cocoașă, de pe stâncile înalte ale insulei Hunga.

Regatul prezintă o cultură polineziană omogenă, seculară și fascinantă. Dintre toate festivalurile de aici, este unul care se diferențiază, Festivalul Heilala, care începe la sfârșitul lui iunie și începutul lui iulie, acesta fiind și cea mai potrivită perioadă pentru a vizita insulele, cînd au loc parade, muzică, dansuri. Ziua Națională a Regatului Tonga, este celebrată pe 4 iunie, când Regele Topou a oferit libertatea poporului său. Virgin Australia, Air New Zealand, Fiji Airways efectuează curse spre insulele Tonga.