Prețuri la bilete de avion spre Togoleze

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Togoleze pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Togo este o țară africană situată între Ghana, Burkina Faso și Benin, caracterizată de păduri dense, lagune de coastă, plaje lungi cu nisip și câmpii mlăștinoase, populație diversificată, o atmosferă politică instabilă și o istorie colonială variată. Istoria țării a fost marcată de dictatura președintelui Etienne Gnassingbe Eyadema, al cărui regim autocratic s-a încheiat doar o dată cu decesul, la începutul anului 2005.

Principalele atracții turistice din Togo sunt: Lome - singura capitală din lume situată chiar lânga graniță, cuprinde rămășițele moștenirilor germane, portugheze și britanice, evidente prin cele câteva clădiri coloniale, incluzând o catedrală germană, cuibărită alături de piețele tradiționale aglomerate, zona scurtă de coastă, în care se află câteva sate de pescari, animalele sălbatice din Parcul Național Fazao, casele tradiționale din lut Takienta din Koutammakou, listate ca patrimoniu mondial UNESCO, cascade spectaculoase, parcurile naționale cu bivoli africani, elefanți, antilope și multe specii de păsări și plantații de cacao, cafea și palmieri. Activitățile turistice principale sunt reprezentate de pescuitul pe Lacul Togo, cățărările pe Agou, cel mai înalt punct al țării, vizitele la Tamberma, obiectiv protejat UNESCO, ce permite vizionarea caselor înalte, confecționate din argilă, urmărirea balenelor în Golful Benin.

Togo este o societate ce îmbină 37 de etnii tribale, iar varietatea festivalurilor celebrate de-a lungul anului în diferite părți ale țării reflectă acest mix de tradiții africane. De exemplu, Gbagba, care celebrează valorile agricole tradiționale africane, este unul dintre cele mai mari festivaluri din Togo, urmat de Festivalul Voodoo. Dacă doriți să aveți parte de magia din Togo, puteți vizita țara călătorind cu companiile aeriene Air France sau Brussels Airlines, ce asigură curse regulate spre capitala țării.