Prețuri la bilete de avion spre Timorul de Est

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Timorul de Est pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Timorul de Est este o insulă fascinantă din sud-estul continentului asiatic, ce reprezintă o destinație turistică de vis prin arhitectura colonială, fortărețele portugheze, plajele încântătoare, pădurile exotice și drumețiile montane captivante, recifurile de corali, reușind să atragă din ce în ce mai mulți turiști, dornici de aventură, în fiecare an. Colonizat de Portugalia în secolul al XVI-lea, Timorul de Est și-a declarat independența în 1975, doar pentru a fi invadat și ocupat de Indonezia, într-o acțiune tragică, 9 zile mai târziu, drumul spre independență dovedindu-se unul plin de obstacole. Timorul de Est a devenit stat independent abia în 2002.

Chiar dacă nu dispune de o infrastructură turistică de calitate, țara oferă posibilități de practicare a unor activități precum snorkelling, scufundări, drumeții montante și excursii in regiunile exotice rurale. Printre atacțiile turistice cele mai importante se află: capitala Dili - include castelul portughez din 1627, Muzeul de Stat al Timorului de Est, cu colecții ce includ sculpturi în lemn, obiecte tradiționale de artizanat, instrumente muzicale și picture, Baucau – oraș cu arhitectură colonială portugheză și peșteri folosite de japonezi în timpul ocupației din cel de-al Doilea Război Mondial, Areia Branca – cea mai populară plajă (cu nisip alb), Com - un sat frumos de pescari, principalele activități de aici sunt pescuitul și scufundările, Cristo Rei - statuia de 30 de metri înălțime reprezentându-l pe Iisus Hristos, a doua cea mai mare statuie de acest gen din lume, rivalizand cu faimosul Cristo Redentor din Rio de Janeiro.

Deși o țară relativ tânără și aflată în proces de redresare, Timorul de Est celebrează o serie de festivaluri, incluzând sărbători creștine și islamice, precum și evenimente legate de îndelungata luptă pentru independență, dintre care pot fi amintite: Ziua Restaurării Independenței, Festivalul Păcii, Festivalul Cultural Ramelau, Ziua Națională a Eroilor. SilkAir, Qantas și Sriwijaya Air efectuează zboruri spre Timorul de Est.