Prețuri la bilete de avion spre Thailanda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Thailanda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Thailanda este un stat din Asia de sud-est care are deschidere la Oceanul Indian prin Marea Andaman și Golful Thailandei. Puternic influențată de China și India în trecut, Thailanda este singura țară din sud-estul Asiei care nu a fost niciodată ocupată de vreo putere europeană. În ciuda presiunilor și amenințărilor Imperiului Britanic, Thailanda a fost întotdeauna un stat independent. Cunoscută la început ca Siam, țara și-a schimbat numele după cel de-al Doilea Război Mondial. Istoria recentă a acestui stat stă sub semnul dezastrelor cauzate de valurile tsunami din 2004 care au provocat peste 5.000 de victime.

Cultura thailandeză este faimoasă pe mapamond în special datorită artelor marțiale și a bucătăriei tradiționale. Thailanda este cea mai populară destinație turistică din Asia. Ce puteți vizita aici? Cele mai importante obiective turistice sunt: Insula Ko Tarutao fascinantă prin fauna ce include broaște țestoase, balene, șopârle monitor, macaci și multe alte viețuitoare mai mult sau mai puțin ciudate, dar și prin plajele sale virgine; ruinele templelor și palatelor din vechea capitală Ayuthaya; insula Ko Chang – una dintre cele mai frumoase ale acestui arhipelag, are multe cascade, recife de coral, păduri tropicale și plaje cu nisip alb; Palatul – unde se găsește “Buddha de Smarald”, una dintre cele mai vechi și mai renumite statui ale lui Buddha; Insulele Similan - considerate cel mai bun loc pentru scufundări din Thailanda; Bazarul de noapte de la Chiang Mai; Plaja Railay care atrage alpiniști din toată lumea; Golful Phang Nga presărat cu peșteri spectaculoase, grote subacvatice și insule de calcar; Koh Tao - una dintre cele mai populare locuri de scufundari și arhipelagul Ko Phi Ph.

Thailandezii au multe festivaluri deosebite printre cele mai cunscute fiind Festivalul Luminilor când se lansează sute pe lampioane, Festivalul Asean Barred Ground Dove o delectare pentru iubitorii de porumbei, Triatlon Nakhon Phanom Mekong, Festivalul Internațional de Muzee sau Festivalul Tatuajelor. Fiind o destinație turistică atât de căutată și apreciată, se poate ajunge aici prin intermediul mai multor companii aeriene. Qatar Airways, KLM, Air France și Aeroflot sunt câteva dintre ele.