Prețuri la bilete de avion spre Tanzania

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tanzania pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată în estul Africii, Tanzania este o comoară turistică ce deține câteva elemente distinctive, precum cel mai înalt vârf montan al țării (masivul Kilimanjaro), cea mai joasă depresiune (fundul Lacului Tanganica), cel mai faimos parc național (Serengeti) și o parte din cel mai mare lac (Victoria), cel mai mare crab din lume (crabul de cocos), acestea fiind completate de siturile arheologice și diversitatea activităților turistice. Zona țării a fost coonizată în anul 700 de către comercianții arabi. Începând cu 1500, controlul era deținut de către portughezii până în secolul al XVII-lea, când sultanul Oman a preluat puterea. Tanzania s-a format prin unirea celor două state, Tanganica și Zanzibar, în aprilie 1964.

Principalele obiective turistice din Tanzania sunt: Muntele Kilimanjaro - de 5895 m, paradisul insular din Zanzibar, districtul Orașului de Piatră - un obiectiv protejat de UNESCO, Parcul Național Serengeti - locul de desfășurare al celei mai mari migrații de mamifere din lume - un eveniment ce este supranumit "minunea naturală a lumii", Marele Rift - o structură geologică ce poate fi observata si din spatiu, Dar es Salaam - cu Muzeul Național, unde puteți vedea craniul Omului Australopitecus vechi de 1,7 milioane de ani etc. Activitățile ce stau la dispoziția turiștilor sunt cele de safari, prin parcurile și rezervațiile naturale de renume mondial, snorkelling și scufundări în Insulele Spice, cățărări pe Muntele Kilimanjaro, numit și “Acoperișul Africii”, zborul cu balonul cu aer cald deasupra Parcului Serengeti, înotul alături de delfini.Pe langa peisajul frumos, in Tanzania se afla aproximativ 120 de grupuri etnice si un patrimoniu multi-cultural. Cei mai cunoscuti locuitori sunt Masai in vesminte rosii, ce locuiesc in partea de nord a tarii. Vizitele in satele de Masai reprezinta deseori punctul culminant al unei aventuri safari.

Dar es Salaam și Zanzibar sunt locațiile cele mai potrivite pentru a vă bucura de festivalurile din Tanzania, printre acestea fiind Mwaka Kogwa, Festivalul Țărilor Dhow, Migrația animalelor sălbatice din Serengeti, Maratonul Kilimanjaro. Pentru a ajunge în Tanzania, exista câteva zboruri cu conexiune de pe câteva aeroporturi europene, ce ajung, de obicei, pe aeroportul Julius Nyerere din Dar es Salaam și durează aproximativ 10 ore, companiile aeriene ce oferă zboruri spre această zonă sunt: Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, SWISS.