Prețuri la bilete de avion spre Taiwan, Republica Populară Chineză

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Taiwan, Republica Populară Chineză pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Taiwan, denumit oficial Republica Chineză, este o țară insulară din Asia Orientală ce este înconjurată de apele Mărilor China de Est și China de Sud. Această insulă a început să fie locuită abia în secolul XVII de către chinezi, iar la scurt timp a căzut sub controlul Olandei. Ea a fost recuperată de chinezi, iar mai târziu, în secolul XIX, a fost cedată Japoniei. În cel de-al Doilea Război Mondial aici a fost o bază militară bombardată frecvent de către americani, urmând ca apoi să cunoască o dezvoltare economică spectaculoasă. În mod oficial, Taiwan nu este un stat independent, Republica Populară Chineză afirmând că va începe un război în cazul în care acest stat își declară independența. Cu toate acestea, Taiwan funcționează ca un stat independent încă din 1911.

O țară insulară exotică, Taiwan are multe de oferit în ceea ce privește turismul. Principalele obiective turistice sunt palatele și templele medievale și stațiunele balneare și litorale. Cu 101 etaje și aproape 508 m înălțime, Taipei 101 este unul dintre cele mai impresionante obiective turistice din Taipei, capitala țării, și din lume. Un alt obiectiv turistic este Sanctuarul Martirilor, un altar frumos ce este unul dintre cele mai importante atracții din oraș, situat pe malul de nord al râului Keelung având vedere la dealurile din munții Chingshan. Dacă ajungeți în Taiwan se merită să vizitați Memorialul Sun Yat-Sen, Grădina Zoologică din Taipei – cea mai mare din Asia, ea găzduiește celebrii urși panda giganți, elefanți asiatici, oi, animale de deșert și o mulţime de alte specii cu habitatele lor naturale; Templul pitoresc Baoan, Shin Kong Life Tower, Memorialul Chiang Kai-shek, Teatrul Național, Muzeul de Miniaturi din Taiwan și Muzeul Palatului Național – înconjurat în totalitate de grădini luxuriante.

În Taiwan au loc anual o serie de festivaluri foarte cunoscute și iubite de locuitorii insulei: Festivalul Lampioanelor, Qingming Festival, Anul Nou Chinezesc, Taiwan Gourmet Food Festival sau Festivalul cireșilor înfloriți. În Taiwan puteți ajunge cel mai ușor cu avionul, companii aeriene care efectuează curse aici fiind KLM, China Southern, Cathay Pacific și Alitalia.