Prețuri la bilete de avion spre Swaziland

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Swaziland pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Cea mai mică țară din emisfera sudică, micul regat Swaziland se află situat între Africa de Sud și Mozambic, și a fost supranumit "Elveția Africii", oferind o paletă largă de resurse naturale și antropice, cultura și tradițiile africane înflorind aici alături de hoteluri moderne, luxoase și rezervașii excelente de faună și floră. Swaziland a fost ocupat de clanuri ale poporului Bantu, ce au fost organizate mai târziu ca trib, parțial deoarece se aflau în conflict constant cu Zulu. În septembrie 1969, Swaziland a devenit națiune independentă.

Swaziland este cunoscut și pentru produsele de artizanat de excepție, peisajele naturale splendide, în special pe platourile din partea de vest, ce se ridică la mai mult de 1.800 de metri și sunt străbătute de o multitudine de cursuri de apă, cascade și defilee împădurite. Principalele atracții turistice ale țării sunt: Capitala Mababane - ce se află la capătul de nord al văii Ezulwini, un oraș mic, dar cu facilități turistice, Lobamba - cuprinde Palatul Statal Embo și Muzeul Național, produsele Fabricii de Sticlă Ngwenya, Piața din Manzini, Rezervația Mkhaya – unde aveți ocazia să zăriți rinoceri negri, iar în Parcul Național Regal Hlane puteți vedea lei, elefanți și o mulțime de antilope, Rezervația Naturală Malolotja - oferă trasee pentru drumeții, Mlilwane - un sanctuar al vieții sălbatice, cascadele Mantenga, resortul cazino Piggs Peak.

Valea Ezulwini găzduiește două dintre cele mai magnifice festivaluri tradiționale din Swaziland, care au rămas neschimbate în ultimii 200 de ani. Tinere fete taie și oferă păpuriș Reginei Mamă a țării în timpul Dansului Umhlanga, desfășurat între august și septembrie, în timp ce la Ceremonia Incwala ce plătește tribut familiei regale din Swaziland la Palatul Regal Lobamba. Cel mai cunoscut festival artistic, Festivalul Bushfire, oferă o atmosferă mult mai modernă, la clubul de noapte Casa Focului, în fiecare lună mai. Dacă doriți să vizitați Swazilan, compania aeriană South African Airways vă stă la dispoziție, oferind curse regulate spre capitala țării.