Prețuri la bilete de avion spre Suriname

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Suriname pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Surinam este o țară situată în nordul Americii de Sud, și se învecinează cu Guyana la vest, Brazilia în sud, Guyana Franceză la est și Oceanul Atlantic la nord. Statul Surinam, fostă colonie olandeză (Guyana Olandeză) și-a dobândit independenta în anul 1975, primii locuitori ai acestui teritoriu fiind indienii Surien, care au dat și denumirea țării. Turiștii pot descoperi o țară cu un potențial ecoturistic impresionant, care până în anul 1970 era printre primele care practica turismul ecologic cu succes.

Situarea pe coasta Caraibeană oferă țării zone cu o mare diversitate biologică, păduri tropicale și zone cu savană, precum și interesante obiective turistice antropice, cum sunt: Paramaribo – capitala statului din secolul al XVII-lea, cu arhitectură colonială britanică, olandeză, franceză și spaniolă, Fortul Zeelandia - adăpostește Muzeul Surinam, Colakreek - o zonă de recreere constând în numeroase izvoare situate în centura de pădure, unde puteți înota, satele indigene și plantațiile coloniale din Kumalu și regiunea barajului Awarra, animalele sălbatice din pădurile tropicale, parcurile naționale Raleighvallen/Voltzberg și Brownsberg, Jodensavanne (Savana Evreilor) - unde se află ruinele unei așezări evreiești din secolul al XVII-lea. Cea mai atractivă activitate din Surinam este ecoturismul, în special în resorturile de pe Insula Foengoe din CSNR (Central Suriname Natural Reserve).

Surinam dispune de o paletă largă de festivaluri și evenimente culurale care bucură pe cei suficient de norocoși să se afle în țară la momentul potrivit. Printre acestea se află Carnavalul Brazilian, ce are loc în februarie, când turiștii se pot aștepta la parade stradale, muzică, dans și delicii culinare, Festivalul Internațional de Film, din aprilie, Maratonul de Înot, din luna iulie, Fête de la Musique, sau Sărbătoarea Muzicii, celebrată de toate țările vorbitoare de limbă franceză ale lumii, Festivalul de Jazz, Expoziția Națională de Artă etc. Compania aeriană KLM efectuează curse regulate spre Surinam.