Prețuri la bilete de avion spre Sudan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sudan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Sudan este un stat șituat în nord-estul Africii, fiind cea mai mare țară de pe continent, formată din câmpii vaste traversate de Nil, o zonă deșertică, cu stânci sau cu suprafața acoperită de un strat subțire de sol fertil, dune ondulatorii, ce se contopesc cu dealurile Marea Roșie, precum și din mlaștini și păduri tropicale. Afectată de războaie civile violente aproape jumătate de secol, și împărțită între nord și sud de conflicte religioase și politice, Sudan este în general o destinație turistică sigură, iar vizitatorii sunt primiți cu prietenie și căldură.

"Bilad al-Sudan" sau "pământul celor negri" merită vizitată, mai ales, pentru căldura și ospitalitatea localnicilor, dar și pentru varietatea atracțiilor turistice, precum: vechea capitală Omdurman, Khartoum Nord și Khartoum - formează o singură unitate, numită "capitala celor trei orașe", având ca obiective Piața de Cămile Omdurman și souk-ul arab, Muzeul National - ce conține bogății arheologice ce datează din anul 4.000 î.Hr., Muzeul Casa Khalifa; Parcul Național Dinder – printre cele mai mari din lume, cuprinde multe specii de animale și păsări sălbatice; Marea Roșie - una dintre principalele atracții din Sudan, cu apa cristalină și o mare varetate de pești; Jebel Marra - cel mai înalt vârf din regiunea Darfur, cuprinde cascade și lacuri vulcanice.

Fiind o țară islamică, Sudan sărbătorește festivaluri și evenimente anuale legate de calendarul Islamic. Zile importante, ca nașterea Profetului Mohammed, celebrată în timpul sărbătorilor, ca Mawlid an-Nabi și Eid al-Fitr, ce marchează sfârșitul lunii de post, sunt importante evenimente în întreaga țară. Există, totuși, și câteva evenimente non-islamice, care tind să celebreze culturi comune și bucuriile vieții. Companiile aeriene ce oferă zboruri spre Sudan sunt: Turkish Airlines, Flydubai, Qatar Airways, Royal Jordanian.