Prețuri la bilete de avion spre Statul Independent al Samoa,

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Statul Independent al Samoa, pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Samoa - numită anterior Samoa de Vest - este un stat independent din Oceanul Pacific, situat la jumătatea distanței dintre Noua Zeelandă și Hawaii, și format din 10 insule, surprinzător de variate din punct de vedere al reliefului, de la pădurile tropicale la vâfurile vulcanice, de la văile luxuriante la plajele perfecte și la apele precum cristalul ce marginesc arhipelagul, abundente în viața submarină și recife de corali. Insulele sunt locuite încă din anul 1000 î.Hr, de către polinezieni, și explorate de comercianții olandezi și francezi în secolul al XVIII-lea. Samoa este un stat independent din ianuarie 1962, constituie o monarhie constituțională și are un corp legislativ ai cărui membri sunt matai, clasa împuternicită.

Samoa prezintă un potențial turistic format din: Upolu - insula principală, care găzduiește capitala Apia - un oraș plin de viață; Opolu - insula în care a trăit Robinson Crusoe; plaja Lalomanu - înconjurată de o lagună splendidă, perfectă pentru snorkelling, faimosul loc de hrănire a țestoaselor și câteva cascade spectaculoase; Insula Savai'i - descrisă ca "Adevărata Polinezie", oferă frumuseți naturale sălbatice, de neegalat, cratere vulcanice, cascade huruitoare, situri arheologice pline de mister; Insula Manono - un exemplu al vechii Samoa, cu doar cateva localitati pescaresti, ce trăiesc modul tradițional, pacifist, de viață; Peisajul districtului Aleipata - dominat de cascade, plaje cu nisip alb și sate tradiționale; Cascada Mu Pagoa; peșterile din lavă; piscina formată în Peștera Puila.

Samoa are diferite festivaluri și evenimente care se încadrează într-o serie de categorii. Turiștii se pot bucura de evenimente tradiționale, culturale, sportive și religioase de-a lungul anului. Festivalul Teuila este cu siguranță unul dintre cele mai animate evenimente din calendar. Are loc în luna septembrie, și celebrează splendoarea culturală care răsună în Samoa. În ceea ce privește muzica, Festivalul de Jazz Apia este evenimentul cel mai așteptat al anului. Companiile aeriene Virgin Australia, Air New Zealand, Fiji Airways oferă curse de linie spre Samoa.