Prețuri la bilete de avion spre Statele Unite

prețuri de la 97.86€

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Statele Unite pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Statele Unite зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Statele Unite, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

Cel mai ieftin zbor spre Statele Unite, găsit de utilizatorii site-ului nostru in ultimele 48 ore: bilet de avion cu destinația Washington — Seattle efectuat de compania aeriană Delta Air Lines cu plecarea pe data de 25.02.2020, la prețul de 97.86 €.

Cel mai rapid zbor în Statele Unite este: bilet de avion cu destinația Washington — Niagara Falls efectuat de compania aeriană United Airlines Inc cu zborul cel apropiat pe data de 31.05.2020 și cu durata zborului de 63 minute.

Statele Unite ale Americii este un stat situat aproape în întregime în America de Nord, el cuprinzând și teritorii precum Alaska, Hawaii și câteva teritorii din Caraibe, având deschidere către trei oceane: Oceanul Atlantic, Oceanul Arctic și Oceanul Pacific. Inițial, spațiul american a fost locuit de indieni devenind cunoscut Europei în urma călătoriilor lui Cristofor Columb, în secolele XV și XVI când America de Nord a fost colonizată de britanici, spanioli și francezi. Statele Unite ale Americii și-au declarat independența în anul 1776, în secolul XX fiind una dintre cele mai influente țări ale lumii.

Fiind cea mai mare economie a lumii, SUA atrage anual milioane de turiști. Atracțiile turistice ale acestei țări nu se termină niciodată. Capitala statului se află la Washington. DC, dar cel mai mare oraș este New York. Cele mai interesante locuri de vizitat din Statele Unite sunt: Casa Albă - biroul, cât şi reşedinţa oficială a preşedintelui Statelor Unite; Rezervaţia Naţională Denali - din Alaska, aici aflându-se şi muntele McKinley, cel mai înalt munte din America de Nord și unde puteți vedea urşi grizzly, reni de Canada, elani, lupi şi multe alte specii; Bulevardul Las Vegas – supranumit și „Orașul Păcatelor”; Cheile Floridei - un lanţ de insule tropicale, ce se arcuieşte în jurul peninsulei Florida; Arhipelagul Hawaii ce nu mai are nevoie de nici o prezentare; Cascada Niagara - una dintre cele mai vizitate atracţii turistice din lume; Golden Gate Bridge - un pod suspendat, ce străbate strâmtoarea dintre San Francisco şi Marin County; Parcul Naţional Yellowstone – unde se găsesc gheizere și izvoare termale; Manhattan unde puteți vedea Statuia Libertăţii, Empire State Building, show-urile de pe Broadway, Central Park sau 5th Avenue și ultimul, dar nu cel din urmă Marele Canion.

Lista evenimentelor anuale americane cuprinde sute de festivaluri și sărbători precum Festivalului Internațional de Baloane cu Aer Cald, New York Film Festival, Palm Springs International Film Festival, premiile Oscar și multe, multe altele. Spre Statele Unite efectuează zeci de curse numeroase companii aeriene precum Alitalia, Air Berlin, KLM, Air France, British Airways, TAP, Lufthansa, LOT, Qatar Airways, Delta și Brussels Airlines.