Prețuri la bilete de avion spre St Kitts - Nevis

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre St Kitts - Nevis pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Insulele Kitts și Nevis, aflate la o distanță de aproximativ 3 km una de cealaltă, se găsesc în partea de nord a Insulelor Leward, și au fost formate de aceleași forțe orogenetice, având în partea centrală vulcani inactivi, ambele fiind descoperite de către Cristofor Columb în al doilea voiaj al său spre America, din anul 1493. Insulele St. Kitts și Nevis au fost locuite, la început, de indienii din America de Sud, Marea Britanie, Franța și, într-o măsură mai mică, Spania, luptând pentru posesia insulelor de-a lungul secolului al XVI-lea. În 1623, Marea Britanie deținea controlul asupra țării, și începuse să cultive trestie de zahăr pe plantații lucrate de un număr mare de sclavi. Abia în septembrie 1983, insula a devenit stat independent în cadrul Commonwealth-ului britanic, de atunci, principala problemă a națiunii fiind poziția celor două insule.

Frumusețea insulelor este înfățișată de atracții turistice, precum: Capitala pitorească Basseterre – cu arhitectura sa britanică, în stil Victorian, se află lângă malul mării, cuprinzând Piata Independenței, Circul, Casa Meșteșugului, Fortăreața Brimstone Hill, Stâncile Negre, Centrul de Cercetări ale Primatelor, craterul vulcanic al muntele Liamuiga; unul dintre cele mai impresionate forturi din Lumea Nouă – văzut de pe Dealul Brimstone și construit pe un pisc sulfuric, era cunoscut în trecut ca "Gibraltarul Indiilor de Vest"; Frigate Bay - principala zonă de stațiuni a insulei, ce dispune de două plaje frumoase, hoteluri, un teren de golf și un casino; Capitala Charlestown - adăpostește clădiri din lemn, ce par a fi din turtă dulce și tufe colorate de flori, deține câteva artefacte istorice, precum Distileria, locul de naștere al lui Alexander Hamilton, Bath House, studioul Eva Wilkin, Biserica Smochinul; Pinneys Beach – printre cele mai frumoase plaje de pe insulă. Insulele oferă posibilități pentru practicarea scufundărilor.

St. Kitts și Nevis este o țară cu perspectivă, ce are o populație mândră să facă parte din comunitatea internațională. Evenimente ca Festivalul de Muzică St. Kitts demonstrează latura modern a festivităților, și atrage mulți vizitatori și artiști din toată lumea.Festivalul Latin, desfășurat în octombrie, aduce atenția asupra proximității geografice față de America Centrală și America Latină, și înfățișează ritmuri de muzică și dans. Țara are, de asemenea, un bogat patrimoniu, fiind printre primele țări din Caraibe înființate de către Imperiul Britanic. Reconstituirea Bătăliei de la St. Kittis, ce are loc în martie, este o ocazie distractivă de a observa modul în care s-a schimbat viața de atunci.