Prețuri la bilete de avion spre Spania

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Spania pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată în sud-vestul Europei, Spania face parte din Peninsula Iberică având deschidere la Marea Mediterană, unde are Insulele Baleare, dar și la Oceanul Atlantic, unde are Insulele Canare. Deși a fost cea mai puternică națiune din Europa în secolul XVI, colonizând numeroase porțiuni din America, istoria zbuciumată a acestei țări, marcată de ocupația din partea Franței și numeroase conflicte interne, a dus la declinul ei în Europa. Secolul XX a adus pace în Spania, care în prezent este monarhie parlamentară.

Una dintre resursele Spaniei este turismul, această țară fiind a doua destinație turistică din lume și a șaptea țară din lume în ceea ce privește construcția de mașini. Obiectivele turistice din Spania sunt nenumărate, începând cu Biblioteca Națională din capitala Madrid care adăpostește peste 5 milioane de cărți, continuând cu Biserica Sfânta Familie, o clădire imensă la care se lucrează încă din 1882. Dacă ajungeți aici, nu trebuie să pierdeți ocazia de a vizita Plaza Mayor din Madrid, fosta reședință regală Palacio Real, Muzeul Prado, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Galeriile de artă Thyssen-Bornemisza, Puerta del Sol - sau kilometru 0 al Spaniei, Palatul Guell, Casa Mila, Zidurile Romane sau Plaza de Cibeles.

Bineînțeles, dacă sunteți o persoană care merge în vacanță să se relaxeze, spaniolii vă așteaptă pe plajele lor să leneviți la soare, să degustați o porție din delicioasele tapas sau din meniurile cu fructe de mare pregătite special pentru turiști, pentru care petrecerile nu se termină niciodată. În Spania se organizează anual o sumedenie de festivaluri prin care se numără și Festivalul Taurilor, La Tomatina (în care locuitorii orașului Bunol ies pe stradă și aruncă cu roșii unii în ceilalți), Feria de Julio, un festival cu mâncare, muzică și concerte în aer liber, El Colacho, Festivalul Anual de Muzică și Sunete din Barcelona sau Procesiunea "Corpus Christi" care are loc în mai multe orașe din țară.

Spania v-a trezit interesul? Puteți ajunge aici în câteva ore cu următoarele companii europene: Air Berlin, SWISS, Vueling Airlines, Blue Air, Lufthansa, Austrian Airlines, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, KLM sau British Airways.