Prețuri la bilete de avion spre Somalia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Somalia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Somalia este o țară din Africa, având Golful Aden la nord și Oceanul Indian la est, cu o istorie zbuciumată, și o situație actuală instabilă, marcate de războaie civile, atentate militare, dispute teritoriale și tirani războinici, însă dispune de câteva atracții turistice ce merită explorate, precum: cei 3.000 de km de plaje, forma’iuni coraligene fabuloase, picturi neolitice de clasă mondială și posibilități pentru scuba-diving de cea mai bună calitate, în Las Geel.

Pe lângă toate acestea, turiștii vor dori să descopere cultura somaleză, cu tradiționala căldură a localnicilor și bucătăria delicioasă. Printre principalele atracții turistice din Somalia se află câteva obiective, reprezentate de: plajele protejate de un recif de corali, ce se întinde din Mogadishu până la granița cu Kenya, Parcul Național Kismayu, din sud-vest, ce găzduiește numeroase specii de floră și faună africane, Hargeisa - din nordul țării, unde se adăpostesc specii rare de animale.

Cum era de așteptat după ani de conflicte încă nerezolvate, Somalia nu are multe festivaluri culturale. Există, însă, multe festivaluri legate de religia națională islamică, inlcluzând Eid al-Fitr, care semnifică sfârșitul Ramadanului, și Ziua Ashura, aceste zile fiind importante pentru călătorii în regiune, în special în Somaliland, unde evenimentele sunt declarate sărbători publice. Turkish Airlines este compania aeriană ce efectuează curse regulate spre Somalia.