Prețuri la bilete de avion spre Slovenia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Slovenia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Una dintre cele șase țări care au deschidere la Marea Adriatică, Slovenia este o țară situată în Europa Centrală care se învecinează cu Ungaria, Austria, Italia și Croația. Poziționată în apropierea Austriei, Slovenia a fost parte a Imperiului austro-ungar până în 1918, la prăbușirea acestuia. Slovenia așa cum o știm astăzi s-a format abia în 1991 când și-a declarat independența, ea făcând parte până atunci din Republica Socialistă Federală Iugoslavia. Din mai 2004, Slovenia face parte din Uniunea Europeană.

Cel mai interesant oraș din Slovenia este Ljubljana, capitala statului, apreciată ca fiind o versiune în miniatură a orașului Praga, capitala Republicii Cehe. Este un oraș fascinant în orice anotimp, dar este popular mai ales pentru vacanțele de iarnă când în perioada sărbătorilor, orașul este împodobit ca în povești. În Slovenia puteți vizita cel mai mare sistem de peșteri din lume care sunt accesibile publicului, Peșterile Postojna ce se întind pe 5,3 kilometri și unde se găsesc unele dintre cele mai mari stalactite și stalagmite descoperite vreodată. Pentru iubitorii anotimpului rece, Slovenia are stațiunea Bled un loc foarte pitoresc și romantic și stațiunile de schi Cerkno, Kanin, Krvavec, Mariborsko Pohorje, Rogla și Vogel. Pentru iubitorii sporturilor de vară, în Parcul Național Triglav puteți practica canyoning, paragliding, rafting și nu numai. Dacă ajungeți în Slovenia, nu trebuie să ratați ocazia de a vizita Muzeul de la Castelul Bled, orașul Piran, Râul Soča, Acvariul Portorož, Casele Medievale din Koper, Turnul Evreiesc din Maribor, Vechiul Palat Regional din Celje sau Palatul Almerigogna din Koper.

Cele mai importante evenimente organizate aici sunt Festivalul Druga Godba din Ljubljana, Festivalul de Jazz de la Ljubljana, Festivalul din Lent și Festivalul de Vară de la Ljubljana. V-ați hotărât să mergeți în Slovenia? Ajungeți aici cu avionul, printre companiile aeriene care efectuază curse aici se numără SWISS, Lufthansa, Turkish Airlines, easy Jet, Air France și Air Ukraine.