Prețuri la bilete de avion spre Singapore

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Singapore pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Cel mai mic stat din Asia de Sud-Est, Singapore, este un stat-oraș insular situat la sudul Peninsulei Malay. Istoria insulelor Singapore este marcată de ocupația portugheză din secolul XVI, ocupația olandeză din secolul XVII, iar în majoritatea timpului a fost ocupată în principal de pescari sau pirați. La începutul secolului XIX, era teritoriu colonial englez și începea să se dezvolte ca port comercial. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Singapore a fost alipită Japoniei, țara declarându-și independența în 1965.

Singapore este format din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental și este o destinație de călătorii foarte populară. Una dintre cele mai îndrăgite și mai cunoscute atracții turistice de aici este centrul comercial Orchard Road din Singapore. În 2005, guvernul a decis să legalizeze jocurile de noroc și a permis construirea a două stațiuni cazino la Marina Sentosa de Sud. În Singapore puteți vizita Moscheea Albă și Moscheea Sultan, alături de Templul hindus Sri Mariamman și Templul virtuții, fără a neglija multitudinea de statui dedicate lui Buddha. Supranumit „orașul verde”, Singapore are nu mai puțin de 50 de parcuri și 4 rezervații naturale fiind în același timp printre cele mai curate orașe din lume, cu cea mai redusă rată a criminalității, oferind un grad ridicat de siguranță turiștilor. Grădina botanică, Hort Park, Rezervația MacRitchie sau Timah Bukit sunt parcuri care protejează numeroase specii de floră și faună. Aici te poți scufunda alături de rechini sau poți vedea animale și păsări exotice în Grădina Zoologică Night Safari. Singapore respectă tradițiile și culturile etniilor de aici, în țară găsindu-se un cartier chinezesc – Chinatown, și unul indian – Little India. Unul dintre aspectele interesante la Singapore este acela că ea promovează la scală largă armonia religioasă și etnică, iar de la sfârșitul anului 2006, utilizatorii beneficiază de acces liber la internet fără fir prin Wi-Fi.

Festivalul Alimentar de la Singapore este unul dintre cele mai iubite și apreciate evenimente de la ei, alături de Anul Nou Chinezesc, Crăciunul, Good Friday Easter, Hari Raya Puasa, Festivalul Lampioanelor, Deepavali, Hari Raya Haji și Festival of the Hungry Ghosts. Dacă preferați călătoriile cu avionul, puteți apela la serviciile Thai Airways, Virgin Australia, Singapore Airlines, Qatar Airways, SWISS sau KLM.