Prețuri la bilete de avion spre Sierra Leone

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sierra Leone pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Sierra Leone este situată pe coasta de vest a Africii, între Guineea și Liberia, și se mândrește cu câteva caracteristi naturale notabile: cei aproximativ 500 de km. de coastă, cu plaje aproape neatinse, umbrite de palmieri, un adevărat sanctuar de viață sălbatică, coline veșnic înverzite și un amestec minunat de istorie și cultură. Țara a fost explorată mai întâi de portughezi, aceștia fiind și cei care au dat denumire țării - Sierra Leone (Leu de Munte). Orasul Freetown de pe coastă a fost cedat englezilor în 1787, pentru a-i adăposti pe negrii eliberați din forțele armate britanice și pe sclavii fugari care au găsit azil în Londra, în 1808 zona de coastă devenind colonie britanică, iar în 1896 și interiorul țării a fost declarat protectorat britanic. Sierra Leone și-a dobândit independența în aprilie 1961, iar în 1971, s-a declarat republică.

Principalele atracții se concentrează în jurul faimoaselor plaje, cu posibilități de practicare a sporturilor acvatice, incluzând scuba diving, pescuit sau surfing. Printre obiectivele turistice importante se află: capitala Freetown – cu o istorie boată, fondat inițial ca un punct de oprire pentru comercianții navigatori, fortul istoric de pe Insula Bunce - fondat în 1670 ca cea mai mare fortareață de pe coasta vest-africană, incluzând faimosul Cotton Tree, "Poarta Sclavilor" și "Treptele Portugheze", în timp ce colinele ce domină vizual orașul sunt continuate de satele pitorești de munte, viața sălbatică din Parcul Național Outamba Kilimi, Sanctuarul de Cimpanzei Tacugama, Sanctuarul Insulei Tiwai, Colinele Tingi – ideale pentru cățărări și plimbări, cu peisaje montane fabuloase, Muntele Bintumani, Lacul Sonfron.

Sunt mai multe sărbători religioase și naționale în Sierra Leone decât festivaluri culturale, dar merită să luați parte la ele. Festivalul Internațional de Film Sierra Leone reunește unele dintre cele mai creative minți din lume. Dacă turiștii doresc să se implice într-o cauză bună, Maratonul Kiln Sierra Leone reprezintă o ocazie perfectă, cele mai multe venituri fiind donate unei organizații de caritate. Companiile aeriene care oferă zboruri spre Sierra Leone sunt British Airways, Air France, Brussels Airlines.