Prețuri la bilete de avion spre Sfânta Lucia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sfânta Lucia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Sfânta Lucia este situată între Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic, la nord de Saint Vincent și la sud de Martinica, aparținând Antilelor Lesser, fiind o insulă vulcanică frumoasă, cu păduri tropicale luxuriante, câmpuri ondulatorii și plaje imaculate, precum și unul dintre cele mai "aerate" locuri din lume, unde vânturile tropicale permanente bat dinspre mare spre malul de sud. Rezistența aprigă a indienilor Carib i-a ținut la distanță pe coloniștii francezi și britanici vreme de 50 de ani, după care, între semnarea unui tratat de pace cu francezii în 1660, și preluarea insulei de către britanici în 1814, posesorii insulei au făcut schimb nu mai puțin de 14 ori. St. Lucia a fost condusă de britanici până în anul 1979, când a devenit independentă.

Frumoasa insulă dispune de un potențial turistic impresionant, cuprinzând numeroase atracții, precum: Muntele Gimie - cel mai înalt punct din Saint Lucia, ajungând la cca. 950 de metri deasupra nivelului mării, viața subacvatică, capitala Castrieres - situată într-una dintre cele mai frumoase locații din Caraibe, deține Catedrala Catolică din secolul al XIX-lea, care stă la umbra unui copac vechi de 400 de ani, Marigot Bay - un paradis izolat, cu palmieri, Cul de Sac - o zonă faimoasă datorită celor trei mari plantații de banane, unde a fost filmată pelicula originală Dr. Doolittle, Soufriere - se află la poalele a doi vulcani stinși numiți Pitonii, Cascada Diamant, Chastanet Anse - una din plajele insulei, ocupată cu palmieri mari și o priveliște a insulei fascinantă, plaje excelente, vulcanul Qualibou și izvoarele sale sulfuroase fierbând, orhidee și plante exotice.

Printre activitățile de pe insulă se numără scuba-diving, pescuitul la mare adâncime, windsurfing, navigația și drumețiile, observarea balenelor și a țestoaselor. Țara dispune de două aeroporturi: aeroportul Hewanorra International și George F.L. Charles. Dacă doriți să vizitați insula, puteți călători spre aceasta cu compania aeriană British Airways.