Prețuri la bilete de avion spre Serbia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Serbia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Având una dintre cele mai mari capitale ale Europei de Sud-Est, la Belgrad, Serbia sau după cum mai este cunoscută - Republica Serbia este o regiune plasată în partea de centru și sud-est a Europei ce acoperă o parte a Câmpiei Panonice și partea centrală a Balcanilor. De-a lungul anilor, Serbia a fost invadată de austrieci, dar s-a aflat sub ocupația Imperiului Otoman până în secolul XIX când s-a unit cu Muntenegru și Bosnia. După Primul Război Mondial a fondat împreună cu Muntenegru, Regatul Iugoslav care a căzut în 1992. Serbia a rămas unită cu Muntenegru până în 2006 când acesta și-a declarat independența. Istoria recentă a Serbiei stă sub semnul problemelor teritoriale din Kosovo și al candidaturii la Uniunea Europeană.

Serbia are multe de oferit turiștilor care vin anual aici, începând de la capitala, Belgrad și terminând cu mănăstirile și bisericile din sudul țării. În Belgrad puteți vizita cetatea Kalemegdan, Centrul de conferințe „Sava”, Monumentul eroului necunoscut, Muzeul 25 mai, Palatul Regal, Reședința Prințesei Ljubica sau Templul Sfântului Sava. Dacă vă plac destinațiile urbane, mai puteți vizita orașele Nis – ce adăpostește monumente bizantine din secolele IV-V; Smederov și Prizren – unde se găsește moscheea lui Sinan Pașa. Un important obiectiv istoric și turistic este situl antic arheologic Felix-Romuliana. Serbii vă așteaptă în stațiunile lor balneoclimaterice, cele mai cunoscute fiind Vrnjacka Banja, Soko Banja și Niska Banja; și în stațiunile special amenajate pentru practicarea sporturilor de iarnă, în jurul masivelor Kopaonik, Jastrebac și Zlatibor.

Serbia găzduiește anual un număr foarte mare de festivaluri muzicale. Belgrade Berr Fest, Belgrade Music Festival, Evropesma, Festival of Street Musicians, Green Fest, Supernatural Festival și Guča Trumpet Festival fiind o parte dintre ele. În Serbia puteți ajunge în doar câteva ore dacă alegeți să călătoriți cu avionul. Spre această țară efectuează zboruri companiile Austrian Airlines, Montenegro Airlines, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, JAT Airways , Air France și multe altele.