Prețuri la bilete de avion spre Sao Tome şi Principe

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sao Tome şi Principe pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Sao Tome și Principe este cel mai mic stat african, situat în Golful Guineea, din vestul Africii, formând un arhipelag împreună cu insulele Bioko și Annobon, și dispun de un peisaj natural magnific, oferind o vegetație abundentă fantastică, vaste suprafețe de teren dens împădurit, o cultură istorică colonială, jungle tropicale populate de păsări exotice, plaje curate încadrate de palmieri și de ospitalitatea localnicilor. Sao Tome și Principe au fost explorate de navigatorii portughezi în 1471, și colonizate la sfârșitul secolului, insulele devenind mari producătoare de zahăr în secolul al XVII-lea, însă a urmat un declin până în secolul al XIX-lea, când cafeaua și cacaoa au adus din nou prosperitate în insule.

Sao Tome prezintă ca obiective Palatul Prezidențial, numeroase catedrale, Biserica Pescarilor, golfuri nisipoase, bulevarde largi, înșirate de-a lungul zonei de coastă, cascadele spectaculoase din Sao Tome - Boca de Inferno (Gura Iadului), fiind și gazda unor activități, precum scufundări și snorkelling, plimbări la bordul diferitelor ambarcațiuni sau plimbări de-a lungul plajelor sale superbe. Insula Principe cuprinde Muntele Pico del Principe - cel mai înalt punct al insulei, având o altitudine de 948 metri, precum și Santo Antonio - cel mai mare și mai interesant oraș al insulei, renumit pentru arhitectura sa colonială, bine păstrată.

Deși Sao Tome are o bogată și diversă cultură, nu exist multe festivaluri de acest fel. Cu toate acestea, sunt multe sărbători publice, de care turiștii ar trebui să știe, cum este Ziua Independenței, care celebrează lupta grea pentru suveranitate a țării, și Ziua Muncii, ce comemorează toți muncitorii care au făcut această țară minunată. Compania aeriană TAP Portugal efectuează curse de linie spre acest paradis insular, aterizând pe Aeroportul Internațional Sao Tome, ce se găsește în cadrul orașului.